MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Инверторни климатици за високостенен или подов монтаж

Инверторните модели от серия „Standard“ на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES са стандартната бюджетна серия с безспорното качество и надеждност на MHI, чиято по-ниска цена е за сметка на ограничен брой допълнителни функции. Те предлагат компактен дизайн, висока енергийна ефективност и осигуряват максимален комфорт при охлаждане и отопление, дори и при -15°C.

Новите инверторни модели от серия „Premium“ на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES осигуряват висока сезонна ефективност, изключително ниски нива на шум до 19 dB и максимален комфорт при охлаждане и отопление, дори и при -15°C. Със стилен нов европейски дизайн в три цветови варианта – класически бял, Titanium и контраст Black & White и с много опции за удобството на всеки потребител, вкл. Wi-Fi.

Най-високият клас хиперинверторни стенни и подови модели от серия „Diamond“ на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES създават максимален комфорт при най-висока степен на енергоспестяване. Отличават се с бърза и безупречна работа, елегантен дизайн, много ниски нива на шум и са разработени с грижа за здравето на потребителите. Устойчиви на екстремни условия и лесни за управление, за да задоволят потребностите и на най-претенциозните клиенти.

Серия STANDARD

Серия Standard – инверторни климатици енергиен клас А++/A+

модели, технически данни и цени
Серия PREMIUM

Серия Premium – инверторни климатици с висок eнергиен клас А+++/A++

модели, технически данни и цени
Серия DIAMOND

Серия Diamond – климатици с най-висок eнергиен клас А+++/A+++

модели, технически данни и цени
ПОДОВИ МОДЕЛИ – Серия DIAMOND

Серия Diamond – подови  климатици с най-висок eнергиен клас А+++/A+++

модели, технически данни и цени