PANASONIC

Инверторни климатици за високостенен монтаж

Климатиците предлагат 5 функции за едновременно енергоспестяване.
Потенциалният преразход бива засечен с помощта на сензора за човешка активност и сензора за слънчева светлина. Следят се позицията на човека в помещението, неговите движения, дали не е излязъл, както и интензивността на слънчевата светлина. В зависимост от показанията, мощността на охлаждане се регулира автоматично с цел ефикасно пестене на енергия, без от това да страдат комфортът и удобството при отопление и охлаждане.
Всички посочени по-долу модели имат възможност да работят с новия комплект CZ-TACG1 Panasonic Wi-Fi. Управлявайте климатизацията в дома си с интелигентното устройство през Интернет с помощта на смартфон, таблет или компютър. Сега устройството предлага дори още повече функции: старт/стоп, работен режим, зададена температура, измерена температура в помещението, седмичен таймер и т.н., както и новата, усъвършенствана функционалност, осигурена от Internet Control – за постигане на максимален комфорт и ефективност при минимална консумация на енергия.
HEATCHARGE

Серията климатични системи Heatcharge на Panasonic има възможността да съхранява топлината на външното тяло, което позволява нагряването да започне веднага след включване системата. Тази серия осигурява максимален комфорт и топлина в дома дори по време на размразяване.

модели, технически данни и цени
ETHEREA ТИП Z/XZ

Климатичните системи от серията Etherea са с усъвършенстван Econavi сензор и nanoe™ система за пречистване на въздуха. Econavi разполага с вграден сензор за човешка дейност и технология за откриване на слънчева светлина, за да регулира излъчваната топлина.

модели, технически данни и цени
КОМПАКТЕН ТИП TZ

Вътрешните тела на TZ имат компактни размери. При вътрешно тяло с ширина 799 mm можете да монтирате климатика над вратата. TZ работи с висока ефективност в режим на охлаждане при външната температура от -10°C и в режим на отопление при външната температура от -15 °C.

модели, технически данни и цени
СТАНДАРТЕН ТИП FZ

Инверторните климатични системи от новата стандартна серия FZ са мощни и ефективни. РM2,5 филтърът създава чиста и комфортна среда в помещението. Климатикът е изключително тих при работа и Ви осигурява значителна икономия на енергия. Можете да го управлявате и чрез смартфон.

модели, технически данни и цени