TOSHIBA

Инверторни климатични системи

Инверторните сплит климатични системи на TOSHIBA се характеризират с отлично пречистване на въздуха, ниско ниво на шум, максимално висока степен на енергийна ефективност.
Следвайки своята визия за опазване на планетата, TOSHIBA въведе новия хладилен агент R32 в цялата си продуктова гама. Освен, че е по-ефективен, екологичният R32 има три пъти по-нисък потенциал за глобално затопляне от R410.
Серия SHORAI

SHORAI работи с хладилен агент R32 с нисък потенциал за глобално затопляне. Осигурява повишен комфорт благодарение на интелигентното управление на въздушния поток и много ниски нива на шум.

модели, технически данни и цени
Серия MIRAI

MIRAI предлага технология от бъдещето, работеща с хладилен агент R32 с нисък потенциал за глобално затопляне. Предлага качество и лесна употреба, съчетани с най-добра стойност и достъпен комфорт.

модели, технически данни и цени
Серия DAISEIKAI

Системата DAISEIKAI 9 осигурява най-висока икономия на енергия и филтриране на въздуха от Ag + Plasma Purifier филтър, който ефективно улавя частици с размер само 0,001 микрона.

модели, технически данни и цени
Серия BI FLOW

Bi-Flow е стилна, изключително мощна климатична система с отлична енергийна ефективност. Тази система предлага предимството да има двупосочна струя на въздуха.

модели, технически данни и цени